De Nieuwe Fiat 500 "la Prima" Cabrio

Modellen

ACTIES

Bekijk onze acties:

Overzicht

Fiat 500 "la Prima" Cabrio

Elektrisch
Elektrisch 87 kW (118 PK)
14,9 KWH/100 Km
3
O G/KM
Handgeschakeld

Details

Voertuig beschrijving

De Nieuwe Fiat 500 "la Prima" Cabrio

Belangrijkste uitrustingen

- Linnen kap met Fiat-print

- Eco-lederen stoelbekleding met Fiat-monogram

- Full-led 'infinity'-verlichting

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Exterieur

DE ITALIAANSE LEVENSSTIJL

Als eerste open elektrische auto met vier zitplaatsen, straalt de nieuwe 500 “la Prima” Cabrio als geen ander “la dolce vita” uit. Open de exclusieve linnen kap, die als eerbetoon aan 120 jaar merkhistorie is voorzien van het Fiat-monogram als print, en geniet van het goede leven op z’n Italiaans!

 

'INFINITY' LED-KOPLAMPEN

De nieuwe full-led ‘infitiy’-koplampen combineren een beter zicht in het donker met de herkenbare 500-look.

 

VAN HET VERLEDEN NAAR DE TOEKOMST

De pijlvormige led-richtingaanwijzers op de voorspatborden zijn geïnspireerd op de karakteristieke zijrichtingaanwijzers van de eerste Fiat 500 uit 1957. Als stijlelement uit het verlede wijzen ze de weg naar de toekomst.

KEYLESS ENTRY-SYSTEM

De portiergrepen zijn voorzien van een kleine knop aan de binnenzijde: even aanraken is voldoende om de portieren te ontgrendelen en comfortabel in te stappen.

 

17” LICHTMETALEN VELGEN

De facetgeslepen lichtmetalen velgen staan de nieuwe 500 “la Prima” Cabrio buitengewoon goed.

 

SPECIALE BADGE

De exclusieve “la Prima 500‘’-badge benadrukt de speciale status van de nieuwe 500e als Fiats eerste elektrische auto.

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Interieur

MET VEGAN LEDER BEKLEED DASHBOARDPANEEL

Details als het dashboardpaneel dat is bekleed met vegan leder dat vrij is van dierlijke producten, markeren de ingeslagen weg naar een duurzame toekomst.

 

MEER RUIMTE VOORIN

Door de afwezigheid van een middenconsole met schakelpook biedt de nieuwe elektrische 500 meer beenruimte voorin.

 

BEKLEDING VAN VEGAN LEDER MET FIAT-MONOGRAM

De voorstoelen zijn bekleed met vegan leder dat vrij is van dierlijke producten, dat elegantie en comfort combineert met duurzaamheid. Het ingeperste Fiat-monogram versterkt de exclusieve uitstraling van het “la Prima”-interieur.

 

INFOTAINMENTSYSTEEM MET 10.25” HD-TOUCHSCREEN EN NAVIGATIE

Muziek afspelen, navigeren, bellen en nog veel meer: je doet het allemaal intuïtief en veilig via de brede 10,25-inch infotainmentscherm in het dashboard dat net zo werkt en aanvoelt als je smartphone. Die kun je via een ultrasnelle bluetooth-verbinding draadloos met het systeem integreren voor een ultieme infotainment-ervaring.

 

STIJLVOL STUURWIEL

Met zijn klassieke tweespaaks design en het legendarische 500-logo in het midden verbindt het hightech stuurwiel heden en verleden.

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Elektrische Uitrusting

VOLDOENDE BEREIK VOOR JE DAGELIJKSE RITTEN

Met volledig opgeladen accu’s heeft de 500 “la Prima” Cabrio een bereik tot 320 km, wat in de meeste gevallen meer dan genoeg is voor al je dagelijkse ritten. Wanneer je alleen in de stad rijdt, hoef je waarschijnlijk niet eens elke dag de accu’s bij te laden, want dan kan het bereik oplopen tot ruim 450 km.*

*Waarden gelden voor alle modelvoertuigen.

 

SHERPA MODUS

De “Scherpa Modus” is een slim hulpmiddel om je bestemming te bereiken zonder onderweg bij te laden. In deze rijmodus worden niet-essentiële systemen als de airco uitgeschakeld en worden de snelheid en accerelatie begrensd om energie te besparen en zo de actieradius te vergroten.

SNELLADEN

Een korte koffiepauze is genoeg om de accu’s bij te laden voor een hele dag stadsgebruik: dankzij de 85kW-snellaadfunctie kan in slechts 5 minuten tijd voldoende stroom worden bijgeladen voor een bereik van 50 km. Opladen tot 80% van de accucapaciteit duurt 35 minuten. Snelladen is mogelijk bij elk openbaar snellaadstation.

 

RIJDEN MET ÉÉN PEDAAL

Rijden met de nieuwe Fiat 500 “la Prima” Cabrio doe je voornamelijk met één pedaal: het “gaspedaal” rechts. Dit gebruik je niet alleen om weg te rijden en te accelereren, maar ook om vaart te minderen: even je voet van de pedaal halen is voldoende om af te remmen op de motor, waarbij de vrijkomende kinetische energie wordt gebruikt om de accu’s bij te laden. 

OPLADEN WAAR JE WILT

Met de standaard meegeleverde laadkabel kun je de nieuwe 500 “la Prima“ Cabrio overal waar je maar wilt opladen met een laadvermogen van 3 kW: het enige wat je nodig hebt is een gewoon stopcontact.

 

JE EIGEN LAADSTATION

Met de optionele easyWallbox™ zorg je voor je eigen laadstation thuis. Installatie is een kwestie van ophangen, de stekker in het stopcontact steken en klaar. Via een bluetooth-verbinding kun je eenvoudig op je telefoon de instellingen controleren en aanpassen. Een ingebouwde beveiliging meet het actuele stroomverbruik in huis en past de laadsnelheid daarop aan om doorslaan van de stoppen te voorkomen. Wanneer je kiest voor de 7,4 kW-versie, kun je de accu’s in minder dan vier uur opladen*. Deze sterkere variant moet door een professionele elektricien worden geinstalleerd.

*laadtijden zijn gebaseerd op opladen van 15 tot 80% van de accucapaciteit.

EVBOX ELVI CONNECTED WALLBOX

De EVBox Elvi Connected Wallbox biedt maximaal oplaadgemakt. Deze geavanceerde thuislader is geschikt voor 3-fase laden met een vermogen tot 11 kW. Via Bluetooth, Wi-Fi of 4G/3G kun je laadsessies controleren en programmeren. Door slim je oplaadtijden te kiezen, kun je profiteren van lage stroomtarieven in daluren. Ook kun je op afstand over ongevoegd gebruik waken, bijvoorbeeld als de connected thuislader is geïnstalleerd op een vanbuitenaf toegankelijke plaats, zoals een oprit of voortuin. Installatie dient plaats te vinden door een door FCA-erkende elektricien.

 

OPLADEN ONDERWEG

Wanneer je een keer wat verder weg moet of ’s avonds niet thuis komt, kun je de accu’s ook opladen bij een laadpaal op straat of een openbaar laadstation. Voor snelladen is optioneel een Mode 3-laadkabel verkrijgbaar die je ook thuis voor je Wallbox kunt gebruiken.

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Technologie

De nieuwe 500 “la Prima” Cabrio is de eerste elektrische stadsauto die is uitgerust met innovatieve rijassistentiesystemen die Level 2 autonoom rijden mogelijk maken. Deze zogeheten ADAS-systemen nemen onder bepaalde omstandigheden functies als aanpassen van de snelheid en remmen over om het rijden in de stad zo veilig mogelijk te maken.

BETROUWBARE CO-PILOOT

In de nieuwe 500 “la Prima” Cabrio beschik je over een co-piloot op wie je altijd kunt vertrouwen. Zo leest hij met behulp van een camera achter de voorruit de snelheidslimieten op de borden langs en boven de weg en waarschuwt hij je als je te hard rijdt. En wanneer je de cruise control hebt ingeschakeld, houdt hij altijd een veilige afstand tot voorliggers aan. Zo nodig worden zelfstandig de remmen bediend om de auto tot stilstand te brengen, wat het rijden in fileverkeer een stuk relaxter maakt.

 

ACTIEVE RIJSTROOKASSISTENTIE

Actieve rijstrookassistentie (Lane Keeping Assist) voorkomt het onbedoeld verlaten van de rijbaan: zodra je de rijbaanmarkering overschrijdt zonder de richtingsaanwijzers te bedienen, spoort het systeem je met een lichte trilling in het stuurwiel aan tot een corrigerende stuurbeweging.

INPARKEERASSISTENTIE

De inparkeerassistent van de nieuwe 500 "la Prima" Cabrio maakt inparkeren makkelijker dan ooit: elf sensoren detecteren elk obstakel voor, naast en achter de auto en waarschuwen je tijdig wanneer die te dichtbij komen.

 

BLIND SPOT MONITORING

Dodehoekbewaking (Blind Spot Monitoring) bewaakt constant de dode hoeken aan de zijkant en achter de auto en waarschuwt je met een geluidssignaal en knipperend waarschuwingslampje in de buitenspiegel wanneer hiering een andere weggebruiker wordt waargenomen.

 

ACHTERUITRIJCAMERA

De achteruitrijcamera geeft een haarscherp beeld van de zone achter de auto op het infotainmentscherm in het dashboard. Meebewegende hulplijnen helpen je bij het achteruitrijden of inparkeren.

AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING

Noodstopassistentie (Autonomous Emergency Braking) waarschuwt je met een akoestisch signaal en een melding in het dashboard wanneer een aanrijding met een voetganger, fietser of andere weggebruiker dreigt. Wanneer je zelf niet tijdig ingrijpt, bedient het systeem automatisch de remmen om een ongeluk te voorkomen of de gevolgen daarvan te beperken.

DRIVER ATTENTION ASSIST

Alertheidsassistentie (Driver Attention Assist) detecteert tekenen van concentratieverlies en vermoeidheid bij de bestuurder. Wanneer het systeem deze waarneemt, waarschuwt het je met een akoestisch signaal en een melding in het dashboard om een pauze te nemen.

 

LANE DEPARTURE WARNING

Passieve rijstrookassistentie (Lane Departure Warning) houdt je in het rechte spoor: wanneer je onbedoeld van rijstrook lijkt te wisselen, waarschuwt het systeem je met een geluidssignaal en een melding in het dashboard-display.

NOODOPROEP

In het onverhoopte geval dat je betrokken raakt bij een ernstig ongeval stuurt je 500 “la Prima” Cabrio een automatische noodoproep naar het Europese alarmnummer 112. Je GPS-Locatie en een aantal belangrijke voertuiggegevens worden daarbij meegestuurd, zodat de hulpdiensten sneller ter plekke kunnen zijn en efficiënter kunnen handelen. Met de SOS-knop naast de binnenspiegel kun je ook zelf een noodoproep verzenden wanneer dat nodig is.*

*Een automatische noodoproep wordt alleen verstuurd wanneer de botsing zo zwaar is dat de airbags worden geactiveerd.

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Infotainment

CINERAMA INFOTAINMENT

Het 10,25-inch HD-touchscreen van het nieuwe Cinerama-infotainmentsysteem onderscheidt zich door een haarscherp en kristalhelder beeld. Het volledig naar eigen voorkeur instelbare scherm heeft dezelfde look en feel als je smartphone. Die maakt via ultrasnel bluetooth binnen 5 seconden na het openen van het portier verbinding met het systeem, waarna je favoriete apps op het scherm verschijnen. Door simpelweg “Hé Fiat” te zeggen, kun je vervolgens de spraakassistent activeren. In het systeem is een geavanceerd 3D-navigatiesysteem geïntegreerd. Naast de snelste weg naar je bestemming toont dit systeem je ook allerlei nuttige aanvullende informatie, zoals de verkeersintensiteit (wordt elke 30 seconden bijgewerkt), flitslocaties en laadpunten op je route en parkeergarages en het weer op je bestemming. De routeaanwijzingen kunnen in beknopte vorm ook in het 7-inch-display van het digitale instrumentenpaneel worden weergegeven.

DRAADLOOS APPLE CARPLAY

Apple Carplay* is de makkelijkste en veiligste manier om je iPhone in je nieuwe 500 “la Prima” Cabrio te gebruiken. Na het draadloos koppelen van je telefoon aan het infotainmentsysteem, kun je via Siri of hete touchscreen in het dashboard eenvoudig een navigatiebestemming instellen, bellen, berichten checken, audioboeken en podcasts beluisteren en nog veel meer.

*CarPlay, Iphone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple inc.

WIRELESS ANDROID AUTO™

Android Auto™* is speciaal ontwikkeld om veilig je smartphone in de auto te kunnen gebruiken. Op het 10,25-inch touchscreen in het dashboard kun je net als op je telefoon door de pagina’s met beschikbare apps bladeren om snel de app te vinden die je wilt gebruiken. Bijvoorbeeld Google Maps, dat je de snelste route naar je bestemming toont en daarbij alternatieven geeft om de files te omzeilen.

*Google, Google Play en Android Auto™ zijn handelsmerken van Google LLC.

Om Android Auto™ op het scherm van je auto te kunnen gebruiken, heb je een Android-telefoon nodig die Android 5.0 of hoger als besturingssysteem heeft en waarop de app Android Auto™ is geïnstalleerd.

Om draadloos Android Auto™ te kunnen gebruiken, heb je een van de volgende telefoons nodig:
• Een smartphone met Android 11.0 en ondersteuning van 5 GHz Wi-Fi (in de EU moeten smartphones aan aanvullende wettelijke eisen voldoen om gebruik te kunnen maken van het 5 GHz Wi-Fi-netwerk in de auto)
• Een Google- of Samsung-smartphone met Android 10.0
• Een Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 + of Note 8-telefoon met Android 9.0 als besturingssysteem

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Connectiviteit

Via de nieuwe Fiat-app is een groot aantal handige connectiviteitsdiensten beschikbaar die het gebruik van je nieuwe 500 “la Prima” Cabrio nog leuker en makkelijker maken. Ontdek alle mogelijkheden!

MY ECHARGE

My eCharge biedt je allerlei handige functies om het opladen van je nieuwe 500 “la Prima” Cabrio met je telefoon te regelen. Zo kun je bijvoorbeeld een laadstation of vrije laadpaal in de buurt zoeken, laadsessies plannen en afrekeken of je laadhistorie bijhouden. Als je thuis een Wallbox hebt, kun je ook het opladen via deze functie eenvoudig op afstand beheren.

 

MY ASSISTANT

My Assistant biedt je de mogelijkheid om bij pech contact op te nemen met de Fiat-alarmcentrale via het touchscreen in het dashboard of de Fiat-app op je telefoon. Met de SOS knop bij de binnenspiegel kun je snel en eenvudig een noodoproep versturen.

*Het versturen van een noodoproep is niet mogelijk via het touchscreen in het dashboard of de Fiat-app

MY REMOTE

Met My Remote kun je op kaart kijken waar je nieuwe 500 “la Prima” Cabrio zich bevindt, bijvoorbeeld als je hem hebt uitgeleend of niet meer weet waar hij precies geparkeerd staat. Daarnaast kun je op afstand de portieren vergrendelen of ontgrendelen, het laadniveau van de aandrijfaccu’s checken of de airco inschakelen om het interieur voor vertrek te koelen terwijl je auto nog aan de thuislader of laadpaal staat. Via de spraakassistent “At-Home Digital Assistant” kun je deze functies ook met spraakopdrachten bedienen.

 

MY CAR

Ma Car maakt het mogelijk op je telefoon de brandstofvoorraad, de bandenspanning, het oliepeil en de kilometerstand te controleren. Ook kun je hier eenvoudig nagaan wanneer het tijd is voor de volgende onderhoudsbeurt.

MY NAVIGATION

Met My Navigation kun je eenvoudig een navigatiebestemming rechtstreeks vanaf je smartphone in het navigatiesysteen van de auto importeren, Op de kaart kun je actuele verkeersinformatie, weerberichten, flitsermeldingen en laadpunten laten weergeven. Via je telefoon worden de kaarten die in het systeen zijn opgeslagen automatisch geüpdatet, zodat je altijd over de meest recente versies beschikt.

 

MY WI-FI

My Wi-Fi biedt je een mobiele hotspot waaraan je tot acht verschillende apparaten kunt koppelen. Zo kunnen jij en je reisgenoten onderweg net zo makkelijk internetten, chatten en muziek streamen als thuis. En dankzij de Amazon Alexa-spraakassistent* kun je alles veilig handsfree doen. Activeer snel je account en profiteer van de gratis proefperiode!

 

MY ALERT

Met My Alert kun je altijd een oogje op je nieuwe 500 “la Prima” Cabrio houden. Wanneer het systeem een poging tot diefstal vermoedt, ontvang je een pushbericht in de Fiat-app. Je kunt dan rechtstreeks de hulp inroepen van de alarmcentrale, die de tracking-funcite kan inschakelen om opsporingen door de politie te vergemakkelijken.*

*My Alert wordt als optionele dienst voor de nieuwe Fiat 500 “la Prima” aangeboden.

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Accessoires

ACCESSOIREWERELD

Volg je passie: maak je nieuwe 500 “la Prima” Cabrio helemaal van jou met een van de speciale accessoirepakketten: Fashion, Ethics & Aeshetics, Techno Sport of BeProud.

 

EASYWALLBOX

De eenvoudigste manier om een thuislader voor je nieuwe 500 te installeren.

 

EVBOX ELVI CONNECTED WALLBOX

Maximaan laadvermogen en oplaad gemak. Op afstand bedienbaar via Wi-Fi, 4G/3G en Bluetooth.

 

D-FENCE PACK

Dit pakket omvat een hoogwaardig interieurfilter dat allergenen en stof uit de buitenlucht tegenhoudt, een luchtzuiveraar met geïntegreerde HEPA-filter dat 98% van de bacteriën uit de buitenlucht opvangt en een UV-lamp die 99% van de bacteriën op oppervlakken neutraliseert.

 

ORGANIZER VOOR TUNNELCONSOLE

Modulaire organizer voor de tunnelconsole. Verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Base organizer en Multi Basket.

 

VERLICHTE DORPELLIJSTEN

Beschermen de vloerbekleding en geven het interieur van je nieuwe 500 een extra vleugje stijl.

 

WINDSCHERM

Een must voor elke Cabrio. Vermindert de turbulentie veroorzaakt door de rijwind, zodat je in alle rust van het open rijden kunt genieten.

 

LAADKABELORGANIZERS

Twee oplossingen om je laadkabel netjes in de bagageruimte op te bergen: de Cable Bag-tas of Cable Reel-haspel. Voor zowel Mode 2- en Mode 3 kabels. 

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Energielabel vanaf

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Overzicht

Fiat 500 "la Prima" Cabrio

Configureren
Configureer uw nieuwe Fiat 500 "la Prima" Cabrio
Testen
Twijfelt u nog? Test uw nieuwe Fiat voordat u hem koopt.
Kopen
Heeft u uw auto gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.
-->