Fiat 500 DOLCEVITA

Modellen

Overzicht

Fiat DOLCEVITA

Benzine
85 pk
3,0 - 6,2 (l/100km)
3
Euro 6
Handgeschakeld

Details

Voertuig beschrijving

Inleiding

HET LEVEN IS MOOI, MET DE FIAT 500 DOLCEVITA

 

Als de zon schijnt en het strand lonkt, is de Fiat 500 Dolcevita in z'n element. Open zijn exclusieve linnen kap en geniet van 'la Dolce Vita', het goede leven op z'n Italiaans.

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Design

LAAT DE ZOMER MAAR KOMEN!

De blauw-wit gestreepte linnen kap met rood geborduurd 500-logo is geïnspireerd op klassieke strandparasols. Je opent hem in een handomdraai, zodat je altijd maximaal van de zon kunt genieten!

DE SCHOONHEID VAN DE ONDERGAANDE ZON

De rood-wit-rode sierstreep op de taillelijn en de elegante Bianco Gelato-lak geven de karakteristieke lijnen van de 500 de schoonheid van de ondergaande zon aan de horizon.

SCHITTEREND ALS DE ZOMERZON

Met zijn stijlvolle chroomdetails als de sierlijst op de motorkap, de glanzende buitenspiegelkappen en exclusieve flankstootlijsten met 500-logo schittert de 500 Dolcevita als de zomerzon. Ook als die niet schijnt.

ZOMERTREND

Met zijn glanzend gepolijste witte 16-inch velgen zet de 500 Dolcevita de trend voor deze zomer.

BELEEF DE FIAT 500

Zorgeloos, stijlvol, gepassioneerd: de 500 Dolcevita laat je van het leven genieten. En dat benadrukt hij met de speciale 500 Dolcevita-badge.

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Interieur

STIJL ONTMOET TECHNOLOGIE

De 500 Dolcevita is standaard uitgerust met een UconnectTM-infotainmentsysteem dat je onbezorgd laat genieten van de goede dingen van het leven: via het 7-inch HD-kleurenscherm in het dashboard kun je veilig en eenvoudig muziek voor onderweg uitzoeken, je route naar je bestemming instellen en contact met je vrienden houden.

FLANEREN OP Z’N ITALIAANS

De stoelbekleding van ivoorkleurig leder voor de zijkussens en techno-stof met vlechtwerkmotief voor de middenbanen is geïnspireerd op de strandbedden van exclusieve beach resorts. De rode biezen en rood geborduurde 500-logo's maken het geheel helemaal af.

NATUURLIJKE STIJL

Het nieuwe houten dashboardpaneel versterkt de zomerse uitstraling van de 500 Dolcevita.

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Technologie

Apple CarPlay is de makkelijkste en veiligste manier om je iPhone in de auto te gebruiken. Na het koppelen van je telefoon aan het Uconnect TM-systeem, kun je via Siri of het 7-inch HD-kleurenscherm in het dashboard eenvoudig een navigatiebestemming instellen, bellen, berichten checken, audioboeken en podcasts beluisteren en nog veel meer.
 

Dankzij de ondersteuning van Android Auto koppel je in een handomdraai je smartphone aan het Uconnect -systeem van de 500 Dolcevita.

Via de gebruiksvriendelijke interface heb je daarna eenvoudig toegang tot speciaal voor veilig gebruik in de auto aangepaste apps voor onder andere navigeren, bellen en muziek.

MOPARConnect biedt je de mogelijkheid van alles voor je 500 Dolcevita rechtstreeks vanaf je smartphone te regelen. Via de Uconnect LIVE-app kun je bijvoorbeeld opzoeken waar hij geparkeerd staat en op afstand de portieren vergrendelen of ontgrendelen. Ook handig is de herinneringsfunctie: zo hoef je nooit meer iets in je auto te vergeten.

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Prestaties en Veiligheid

Motoren

Fiat 500 benzine - Motor 0.9 TwinAir Turbo 85 pk S&S

TwinAir die topprestaties neerzet en die belangrijke vernieuwingen integreert die door Fiat ontwikkeld werden voor de benzinemotoren. De motor is het resultaat van een downsizing-technologie die de cilinderinhoud, het aantal cilinders en de afmetingen van de motor verkleint. Zo worden het brandstofverbruik en de uitstoot drastisch verminderd (tot 30%) terwijl het vermogen en de prestaties gelijk blijven dankzij de toevoeging van een turbocompressor.

 

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Energielabel vanaf

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Overzicht

Fiat DOLCEVITA

Testen
Twijfelt u nog? Test uw nieuwe Fiat voordat u hem koopt.
Kopen
Heeft u uw auto gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.
-->