OVER ONS

Hartelijk welkom bij Autobedrijf Bosman B.V.

 

Al bijna drie decennia aan passie voor Italiaanse auto’s.

 

Wij zijn Autobedrijf Bosman. Wij zijn pure liefde voor autorijden. Pure liefde voor Alfa Romeo & Fiat. En dat mag u van ons verwachten in kwaliteit, service, betrouwbaarheid en auto's. Uw wensen staan bij ons centraal. Dat is geen streven; dat is een resultaat van hard werken en passie voor auto's en mensen. Daar maken wij ons al bijna 30 jaar sterk voor.

U bent bij ons aan het juiste adres voor een Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional. Dat kan een nieuwe zijn, maar ook een gebruikte. Dankzij het veelzijdige en ruime aanbod van occasions is de kans groot dat u bij ons iets van uw gading vindt.

Wilt u een proefrit maken of meer weten over Alfa Romeo, Fiat of Fiat Professional? Loop dan gewoon eens bij ons binnen. In onze gezellige showroom vertellen wij u alle ins en outs over het merk. Uiteraard onder het genot van een heerlijk kopje espresso. U kunt online een offerte en een proefrit aanvragen. En uiteraard bent u van harte welkom in onze vestiging. Op de pagina Contact vindt u ons adres, onze openingstijden en ook een plattegrond waarop onze vestiging is aangegeven.

ONZE VESTIGINGEN